Okos megoldások – Wellcharge a jövő útján

Manapság egyre alapvetőbb igény, hogy mindent gyorsan és könnyedén tudjunk intézni, és lehetőleg az okostelefonunk segítségével. Ezt figyelembe véve a Wellcharge töltőket úgy alkottuk meg, hogy az megfeleljen a modern, rohanó élet szükségleteinek. Olvasd el cikkünket, hogy megismerd az általunk nyújtott okos megoldások tárházát!

Mobilapplikációval egyszerűen

Az otthoni és munkahelyi használatra készült Minitron töltőberendezésünk mobilapplikáción keresztül is vezérelhető. A Wellcharge applikáció iOS és Android operációs rendszeren fut. Az app letöltése után egy gyors regisztrációt követően már használható is az alkalmazás. A töltés ettől kezdve elindítható és leállítható az appon keresztül, szerverre csatlakoztatva pedig távolról is elérhető. Igény esetén más személyek számára is bekapcsolható vagy megállítható a töltés. A töltés ideje és időtartama appon keresztül konfigurálható. Az applikáció segítségével ellenőrizheti töltési áramszámláját vagy összesített áramkimutatást készíthet cégének.

A Wellcharge töltőmenedzsment rendszere

A Wellcharge által fejlesztett kezelőfelület komplex megoldást nyújt a folyamatosan változó felhasználói igények kielégítésére. Webfelületünk lehetővé teszi a közösségi töltés gördülékeny menedzselését. A felületen keresztül monitorozhatóak a töltőberendezések, az aljzatok és a fogyasztási adatok. Töltőink távolról konfigurálhatóak, azaz lehetőség van a töltési időszakok meghatározására és a töltési teljesítmény szabályozására. A töltés és annak leállítása is távvezérelhető, és az eszközök szoftverfrissítése is intézhető távolról a töltőmenedzsment rendszer segítségével. A felhasználók számára könnyedén készíthető pénzügyi elszámolás, hiszen a rendszer elment minden ehhez szükséges töltési adatot, és akár könyvelési/számlázási rendszerrel is integrálható.

Mobilapplikáció a közösségi töltés megkönnyítésére

A Wellcharge applikációja további okos megoldások sorát nyújtja. A közösségi töltők felhasználói mobilapplikáción keresztül intézhetik a töltést, beleértve a fizetést is. Ehhez egy gyors regisztrációra van csak szükség az alkalmazás letöltését követően. A felhasználók az appon keresztül ellenőrizhetik, hogy hol találhatóak töltőpontok, és hogy azok jelenleg elérhetőek-e.

Weboldalunkon részletes leírást talál mobilapplikációnkról és töltőmenedzsment rendszerünkről, azonban, ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

Olvassa el töltőinkről szóló cikkünket is!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Céges villanyautó töltés II. rész: költségek és megtérülés
Céges villanyautó töltés I. rész: hogyan ne bánjuk meg a beruházást?
Az elektromos autó károsanyag kibocsátása – környezetbarátabb a benzinesnél?
Költséghatékony villanyautó-töltés: mindent az energiamenedzsmentről
Közeledik a villanyautó-forradalom? 3 kezdeti akadály és megoldásuk