Bemutatkozik a Wellcharge Kft.

 

Kik vagyunk?

A Wellcharge Kft. egy hazai tulajdonú, több, mint 15 éves szakmai múlttal rendelkező mérnök tervező vállalatcsoport legfiatalabb tagja. Cégünk víziója az elektromobilitást mindenki számára elérhetővé tenni és bekapcsolni azt az energiagazdálkodás rendszerébe. Saját fejlesztésű és gyártású elektromos okostöltőink, a hozzá kapcsolódó menedzsment rendszerrel és mobilapplikációval komplex megoldást nyújtanak.  A változó ügyféligények figyelembevételével három különböző termékvonalat alkottunk meg, így mind az üzleti szféra szereplői, mind amagánemberek megtalálhatják a számukra ideális megoldást. Szakértőink ügyfeleink rendelkezésére állnak, végig vezetik a vásárlás teljes folyamatán. A rendszer telepítése után az üzemeltetést is biztosítjuk. A Wellcharge megoldásai rugalmasak és személyre szabhatóak. 

Termékfilozófiánk

Folyamatos fejlesztések és partneri együttműködések révén törekszünk kihozni termékeinkből a maximumot. Töltőberendezéseink megalkotása során nagy hangsúlyt fektettünk a magas minőségű, időtálló anyagok használatára. A Wellcharge töltőkre emellett a modern, letisztult vonalak és formák jellemzőek, melyek hozzájárulnak a prémium felhasználói élményhez. 

Töltőállomásaink a 21. század emberének készültek: a felgyorsult élet kihívásaira reagálva okos funkciókkal láttuk el őket, így mobilapplikáción vagy webfelületen keresztül irányíthatóak. Lehetőség van többek között a töltési időszakok távolról történő definiálására, valamint a fogyasztási adatok nyomon követésére, ez alapján pénzügyi elszámolás készítésére.

Mivel a Wellcharge okostöltő hazai gyártású és fejlesztésű termék, megvásárlásával ügyfeleink magyar vállalkozást támogathatnak, ami ráadásul a környezetre nézve sem olyan terhelő, mint egy külföldi töltő beszerzése.

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek?

Mi a Wellcharge-nál tudjuk, hogy az ügyfeleink igényei eltérőek, így a személyre szabott megoldások hívei vagyunk. Ezért segítünk nekik, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb konstrukciót. A töltőberendezések telepítése után sem hagyjuk magára az ügyfelet, a rendszeres karbantartást elengedhetetlennek tartjuk. Ha probléma vagy hiba merül fel a Wellcharge töltőberendezéssel, telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll, és akár hanghívás útján is el tudjuk indítani a töltést. Hibaelhárítás szükségessége esetén szakembereink 72, sürgős esetben akár 24 órán belül megkezdik a hiba kijavítását.

 

Weboldalunkon részletes leírást talál töltőberendezéseinkről, szoftvereinkről és szolgáltatásainkról, azonban, ha segítségre van szüksége, kérjen tanácsot szakértőinktől!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Céges villanyautó töltés II. rész: költségek és megtérülés
Céges villanyautó töltés I. rész: hogyan ne bánjuk meg a beruházást?
Az elektromos autó károsanyag kibocsátása – környezetbarátabb a benzinesnél?
Költséghatékony villanyautó-töltés: mindent az energiamenedzsmentről
Közeledik a villanyautó-forradalom? 3 kezdeti akadály és megoldásuk